Over Ons

De naam die u kunt vertrouwen

“Vertrouwen is de lijm van het leven. Het is het meest essentiële ingrediënt voor effectieve communicatie. Het is het fundamentele principe dat alle relaties omvat. ” -Stephen Covey. Wij geloven in deze filosofie, die onze groei heeft geleid en ons en onze partners heeft geholpen het vertrouwen van onze +5000 klanten te winnen.

Sierra-Ivy en partners van Sierra-Ivy zijn trots - individueel en collectief - op de kwaliteit van ons werk, de geavanceerde processen die we gebruiken, de producten en diensten die we leveren. We zijn er trots op dat we vóór onze concurrentie kunnen voldoen aan de behoeften van geselecteerde klanten. Met een breed scala aan kwaliteitsproducten, een goed opgeleid klantenserviceteam, efficiënte en snelle service, gratis en tijdige levering, is de websitehouder Sierra-Ivy inderdaad de naam die u kunt vertrouwen!

Sierra-Ivy is trots om de laatste trends aan te bieden voor zowel jonge vrouwen als tieners, en dat allemaal aan betaalbare prijzen. Sierra-Ivy is er bovendien van overtuigd dat "iedereen kan genieten van de pracht van mode". Sierra-Ivy volgt de laatste nieuwe modetrends van over heel de wereld en brengt deze stijlen gezwind op de markt. Dus of je nu op zoek bent naar de perfecte boho-jurk, t-shirts met fantastische grafische prints of blouses met leuke motiefjes en zwemkledij, Sierra-Ivy is de ultieme one-stop-shop voor de moderne en eigentijdse maar toch economische fashionista. Daarom is het hoofddoel van Sierra-Ivy om snel stijlvolle kwaliteitsproducten aan te bieden tegen aanlokkelijke prijzen aan klanten van over heel de wereld.

Hoge kwaliteit met wereldwijde normen

Elk product ondergaat een uitgebreide test- en kwaliteitscontroleprocedure om ervoor te zorgen dat elk gekocht item voldoet aan de wereldwijde en europese kwaliteitsnormen. Onze partner biedt alleen producten van de hoogste kwaliteit op onze website, waardoor klanten altijd met vertrouwen kunnen winkelen.

Na nauwgezette tests en inspecties, zijn we er zeker van dat onze afgewerkte producten items zijn waar we trots op kunnen zijn: modieus en duurzaam!

Lage prijzen rechtstreeks van fabrieksleveranciers

Als online retailer heeft Sierra-Ivy langdurige relaties opgebouwd met fabrieken, distributeurs en magazijnen in de groothandelsgemeenschap door onnodige kosten te elimineren en de laagst mogelijke prijzen te leveren aan de wereldwijde klanten, we hebben ons ertoe verbonden om hoogwaardige goederen te leveren voor minder geld. 

Nadat onze producten speciaal ontworpen en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze per vliegtuig getransporteerd, klaar voor een spoedige intercontinentale reis op weg naar jou!

Betalingsbeveiliging en privacy (PayPal en SSL-certificaat)

Uw online transactie op onze bemiddelingswebsite Sierra-Ivy is veilig met de hoogste niveaus van transactiebeveiliging. Sierra-Ivy maakt gebruik van SSL-coderingstechnologie om uw kaartgegevens te beschermen en deze via SSL rechtstreeks naar een beveiligde elektronische kluis te verzenden voor betalingsverwerking. We gebruiken Mollie als betalingsgateway die het meest veilig en betrouwbaar is. Bij Sierra-Ivy delen we op geen enkele manier de gegevens van onze klanten met derden. De door ons verzamelde gegevens worden gebruikt voor het verwerken en leveren van de bestellingen.

Handige en vriendelijke klantenservice

Sierra-Ivy biedt bij elke stap een uitstekende, uitgebreide klantenservice. Nadat u een aankoop heeft gedaan, staan ​​onze klantenservicemedewerkers altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden via onze website. Winkel met vertrouwen en bespaar meer met Sierra-Ivy.

Heb je een vraag? Geen probleem! Ons professionele klantenserviceteam staat klaar voor jou 24/7.